Tungsten Carbide Rolls Ring

Tungsten karbida Sintered Gulungan cincin kanggo roller carbide rampung

TUTUP SETENGAH BLOKKS FINISHING
GooCarbide start from the finest materials available,manufactures the complete range of grades for the most cost effective rings used nowadays in every modern rod and rebar rolling mills.
Karbida cincin yaiku Sinter-HIP (Hot Isostatic Pressing) lan bisa uga diwenehake kanthi rampung, kanthi alur alus lan kenceng.

Gulungan karbida kudu dipilih, nalika dawane dhuwur lan tonase dibutuhake saka mesin penggulung. Tungsten karbida mundhakaken gesangan perkakas gulungan, tahan nganti 10 kaping luwih panjang tinimbang gulungan baja alat konvensional. Kelas tengen lan kontur minangka rong unsur kritis kanggo prodhuk sing ngasilake gulungan sacara lokal.

As a professional manufacturer of tungsten carbide roller ring over these years, besides some sophiscated R&D tools like CAD and CNC forming facility are applied to deliver the greatest accuracy and improve suface for our roll blanks, no matter they are solid, split, streamline, cone, or cylinderical. We still stand by the long-term quality of our tools, and prepare variety of standard or special grades for the best use of cemented carbide to make roll blanks.
1.D: diameter njaba (228.34-350) mm
2.d: inner diamenter (130-282) mm
3.H: dhuwur (30.4-100.1) mm wis diangggo

Lan lukisanmu cukup tampi.
Paket
Kotak kayu.
Nggunakake:
Kanggo teken kawat baja lan nonferrous utawa bar utawa tabung, peralatan utawa bagian perang dll.

Aplikasi kelas

YG16C      YG16C is used for the most or the whole back frame of finishing mill.

YG8           Can be used as wear-resistant gasket.

YG15         Scissors and high-speed wire rod rolling can be used as fixing system.

Informasi kelas

GradeKapadhetan

(G / cm²)

TSR

(MPa)

Kekerasan

(HRA)

Ukuran Suket

um

YG16C13.90≥3000≥84.03
YG814.80≥1800≥ 89.02
YG1514.40≥2400≥86.52

PEMENANG FOR QUOTATION

ALL INQUIRY bakal dilindhungi ING 12 HRS